Fazékban felmelegítünk egy kevés olajat, és megdinszteljük rajta a finomra kockázott vöröshagymát.
Lejjebb vesszük a lángot, rányomjuk a fokhagymát, ésnéhány percig kevergetve pároljuk együtt, vigyázva rá, hogy le ne kapjon.
Hozzáadjuk a babérlevelet, a felengedett babot, felöntjük az alaplével, és puhárafőzzük benne.A tejföllel gazdagítjuk, majd botmixerrel pürésítjük. Ízlés szerint megsózzuk, éshozzáadjuk a citromlevet vagy az ecetet is.
Megpirítunk ízlés szerinti mennyiségű kolbászkarikát, és ezzel, valamint felkarikázott újhagymával kínáljuk a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.