Az egyik narancs héját lereszeljük. A narancsokat és a citromokat megpucoljuk, felkarikázzuk és meghintjük 2 ek cukorral. Lefedjük, és néhány percet állni hagyjuk, majd leszűrjük a levét.
A tojások sárgáját kikeverjük a maradék cukorral, majd felöntjük a forró tejjel. Belekeverjük a vaníliás cukrot és lereszelt narancshéját, majd addig főzzük, míg puha nem lesz.
Felverjük a tejszínt. Fél deci meleg vízben felolvasztjuk a zselatint, majd összekeverjük a tojássárgájával.
Egy kerek tálat folpackkal kibélelünk, majd az alját és az oldalát végigrakjuk a lecsöpögtetett narancs- és citromkarikákkal. Szőlőszemeket teszünk a karikák közé.
Beleteszünk egy réteg krémet, majd egy réteg narancslében mártogatott kekszet. Ezután ráöntjük a megmaradt krémet, végül befedjük a keksszel. Lefedjük fóliával, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap egy tálcára borítjuk, és a fóliát eltávolítjuk róla.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.