A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Az eredeti Baklava  recept
Az eredeti Baklava
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mirinda-szelet recept
Mirinda-szelet
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Minestrone recept
Minestrone
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Habos almás sütemény recept
recept
Mester

Habos almás sütemény

75 perc
24 adag
Megfizethető
2018. 02. 18.

Elkészítés

  1. A linzertészta hozzávalóit összegyúrjuk, fél cm-re kinyújtjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és sütjük.
  2. Közben a töltelék hozzávalóit megpároljuk és kihűtjük.
  3. A piskótát a szokásos módon elkészítjük, és ugyanakkora méretű tepsiben sütjük, mint a linzerünket.
  4. A tojásfehérjéket a porcukorral és 1 evőkanál baracklekvárral kemény habbá verjük gőz felett.
  5. Amikor a két tésztánk kihűlt, kezdődik a rétegezés: linzer-lekvár-piskóta-lekvár-őrölt dió-kihűlt alma, a tetejére kerül a kemény hab.
  6. A díszítéshez a diót és a porcukrot összekeverjük, és közepes lángon megpirítjuk. Egy tányért zsírral vagy margarinnal kikenünk, és a pirított diót ráöntjük. Amikor kihűlt, késsel apróra vagdossuk. Ezután a a hab tetejére szórjuk.

    10 JÓ TANÁCS, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN A PISKÓTÁD >>>

    ÍGY LESZ TÖKÉLETES A TOJÁSHAB >>>

    MInden, amit a piskótáról tudni szeretnél >>>

Recept értékelése

0 / 5

0 értékelés

Ajánljuk még

Búrkifli
Recept
Rafinált

Búrkifli

75 perc
|
10 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Roppanós csokis-almás krémes
Recept
Mester

Roppanós csokis-almás krémes

55 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Almás batyu leveles tésztából
Recept
Egyszerű

Almás batyu leveles tésztából

50 perc
|
3 adag
|
Átlagos
SÁNDOR ADRIENN szerző profilképe

SÁNDOR ADRIENN

Paleo almás torta
Recept
Egyszerű

Paleo almás torta

45 perc
|
12 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Magas-Tátra szelet
Recept
Bonyolult

Magas-Tátra szelet

40 perc
|
8 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Almás-zabpelyhes sütemény
Recept
Egyszerű

Almás-zabpelyhes sütemény

60 perc
|
10 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Recept
Bonyolult

Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti

65 perc
|
12 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Mimóza szelet (a klasszikus recept)
Recept
Bonyolult

Mimóza szelet (a klasszikus recept)

120 perc
|
12 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Almás lepény
Recept
Rafinált

Almás lepény

60 perc
|
6 adag
|
Átlagos
Vass Lászlóné szerző profilképe

Vass Lászlóné

Hasonló receptek

Lekváros-diós rácsos linzer recept
Recept
Mester

Lekváros-diós rácsos linzer

90 perc
|
8 adag
|
Átlagos
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Habos-almás kocka recept
Recept
Egyszerű

Habos-almás kocka

45 perc
|
5 adag
|
Megfizethető
Fajcsák Sándorné szerző profilképe

Fajcsák Sándorné

Gyors almás-fahéjas sütemény recept
Recept
Egyszerű

Gyors almás-fahéjas sütemény

45 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Friss receptek

Ketchupos csirkecomb almás-sajtos kukoricasalátával recept
Recept
Egyszerű

Ketchupos csirkecomb almás-sajtos kukoricasalátával

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

Pöcsmácsik, a krumplinudli recept
Recept
Egyszerű

Pöcsmácsik, a krumplinudli

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Csörögefánk recept
Recept
Rafinált

Csörögefánk

30 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Túrós rétes réteslapból recept
Recept
Rafinált

Túrós rétes réteslapból

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Egyedényes lasagne recept
Recept
Egyszerű

Egyedényes lasagne

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Vaníliakrémmel töltött fánk recept
Recept
Egyszerű

Vaníliakrémmel töltött fánk

130 perc
|
16 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Preckedli, a sváb omlós linzer recept
Recept
Egyszerű

Preckedli, a sváb omlós linzer

70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézes kekszes pohárdesszert recept
Recept
Egyszerű

Mézes kekszes pohárdesszert

15 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sült pulykaszárny káposztaágyon recept
Recept
Egyszerű

Sült pulykaszárny káposztaágyon

135 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Füstölt lazacos tésztasaláta recept
Recept
Egyszerű

Füstölt lazacos tésztasaláta

20 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

Fekete-erdő pohárkrém recept
Recept
Egyszerű

Fekete-erdő pohárkrém

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.