A hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk. A májat megtisztítjuk és falatnyi darabokra vágjuk.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, rádobjuk a hagymát, néhányszor átkeverjük, és hozzáadjuk a májat. Kevés vízzel felöntjük, és 10-15 perc alatt megpároljuk. Közben borssal és kakukkfűvel ízesítjük. Sót csak a legvégén adunk hozzá.
A sütőtököt meghámozzuk, kis kockára vágjuk. Gőzpárolóban vagy kevés vízben puhára pároljuk. A sütőtököt a májjal tálaljuk, karikára vágott zöldhagymával megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.