A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk és gyűrűkre szétszedjük. A paradicsomot megmossuk, megtöröljük, és felkarikázzuk. A paprikát megtisztítjuk, megmossuk, és felcsíkozzuk. A salátát levelekre szedjük, gondosan többször váltott vízben megmossuk és leszárítjuk.
A darált húst megszórjuk sóval, borssal, jól összegyúrjuk és négy pogácsát formázunk belőle. A margarint serpenyőben felhevítjük, és a húspogácsák mindkét oldalát 2-2 percig sütjük benne.
A mártáshoz összekeverjük a tejfölt, a mustárt és a ketchup-ot. A hamburger zsemléket kettévágjuk és mikróban vagy sütőben átmelegítjük. A zsemle alsó felére teszünk egy kevés mártást, erre salátalevelet, a húspogácsát, majd hagymát, paradicsomot, paprikát, egy szelet sajtot, és befedjük a zsemle tetejével. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.