A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd átlátszó fóliába tekerve 1-2 órára hűtőbe tesszük. Ezután két gombóccá osztjuk és lisztezett felületen, egyenként 18x28 cm-es lapokká nyújtjuk.
A lapokat egy tepsi hátára fektetjük, - amire előzőleg sütőpapírt helyeztünk - villával megszurkáljuk, és 180 fokon kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
A túrót kikeverjük a cukorral, 1/2 dl tejszínnel és ízesítjük a citromhéjjal. A maradék tejszínből habot verünk, és óvatosan összeforgatjuk a túrós masszával.
Az egyik tésztalapot megkenjük a lekvár felével, majd rásimítjuk a túrós krémet, a másik lapot szintén megkenjük a maradék lekvárral és a lekváros résszel lefelé ráborítjuk a töltelékre, és kissé rányomkodjuk.
A süteményt folpackkal letakarjuk, és pár órát, vagy egy éjszakát pihentetjük, majd kockákra szeletelve, porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.