Két darab egész tojást, két tojás sárgájával és a cukor kétharmadával habosra keverünk, és beletesszük a sütőporral összekevert lisztet, majd hozzáadjuk a diót és a két teáskanálnyi sütőporos liszttel megszórt mazsolát.
A maradék fehérjéket, a maradék cukorral, és pici sóval habbá verjük, és óvatosan belekeverjük a masszába. Kizsírozott-lisztezett őzgerinc formában, 180 fokon, kb. 30 percig, tűpróbáig sütjük.
Megjegyzés
Minden évben egyszer, karácsonykor megsütöm, mindenki szereti a családban napokig friss marad, nem szárad ki :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.