A darált húst összedolgozzuk a tejben áztatott és kifacsart zsemlékkel és a tojással, és megszórjuk ételízesítővel. A masszából diónyi gombócokat formázunk, és forró olajban pirosra sütjük mindet.
A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a lereszelt hagymát. Felöntjük egy kevés hideg vízzel elkevert paradicsompürével, majd sóval, borssal, bazsalikommal, rozmaringgal, zúzott fokhagymával ízesítjük. Alaposan összeforraljuk, belerakjuk a gombócokat és takarék lángon lefedve készre pároljuk.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük, és a paradicsomos gombóccal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.