A tejet meglangyosítjuk, feloldjuk benne a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk felfutni.
A lisztet egy tálba öntjük, hozzáadjuk az olajat, és a sót, majd az élesztőt és dagasztjuk. Lisztezett deszkára borítjuk, finoman átgyúrjuk, majd 4 részre osztjuk. Addig hagyjuk kelni, amíg elkészítjük a tölteléket.
A juhtúrót, villával kicsit áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a tojássárgákat, ízesítjük pici sóval (vigyázva, mert a juhtúró is sós), és gépi habverővel simára keverjük. Egy-egy cipót téglalappá nyújtunk, megkenjük a töltelék 1/4-ével, és viszonylag szorosan feltekerjük. Kb. 2 cm széles csigára vágjuk, amiket rögtön vajjal kikent muffin sütő mélyedéseibe rakosgatjuk. Előmelegített, 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
A második tölteléknél a vajat tojássárgájával, sóval habosra keverjük, és aztán hozzá adjuk a sajtot is, és elkeverjük. Ezzel kenjük meg a lapokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.