A felaprított hagymát olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gombát. 3-4 percig főzzük, majd miután kieresztette a levét, hozzáadjuk a szójaszószt és a lencsét.
Összekeverjük, majd jöhet az összetört fokhagyma és az almalé.
Megvárjuk, amíg a leve elpárolog, majd levesszük a tűzről, belekeverjük a szezámolajat, és félretesszük.
Egy másik edényben olívaolajat hevítünk, majd beletesszük a meghámozott, felcsíkozott édesburgonyát és sárgarépát. 5 percig pároljuk közepes lángon, majd hozzáadjuk a felcsíkozott uborkát.
Hozzáadjuk a rizsecetet, a lime levét, megsózzuk és elkeverjük.
A lencsét és a zöldségeket tortillába tekerve fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.