A lilahagymát, a fokhagymát és a szendvicskenyereket feldaraboljuk. A hozzávalókat a zsemlék és a zsemlemorzsa kivételével egy ún. turmixgépbe helyezzük, majd durvára aprítjuk.
Az elegy felét egy tálba helyezzük, a másik felét pedig tovább aprítjuk, míg pépes nem lesz. Ez szintén a tálba kerül, majd hozzáadjuk és elkeverjük benne a zsemlemorzsát. Ha túl nedvesnek találjuk, többet is tehetünk bele.
Sózzuk, borsozzuk, majd pogácsákat formálunk belőle, melyeket egy forró grillserpenyőben szárazon kisütünk. A csicseriborsó-fasírtokat zsemlébe helyezzük ízlés szerinti hozzávalókkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.