Egy tálban alaposan összekeverjük a kétféle sajtot, és a hűtőben pihentetjük kb. 2 órán át.
Közben a finomra aprított pisztáciát és a szezámmagot zsiradék nélkül megpirítjuk, majd hűlni hagyjuk. Ezután összekeverjük a finomra aprított tőzegáfonyával, és egyenletesen eloszlatjuk egy tálcán vagy lapostányéron.
A sajtmasszából egy darab sütőpapíron rudat formázunk, és a magvas-tőzegáfonyás keverékbe nyomkodjuk. Ezután becsomagoljuk egy másik darab sütőpapírba, és a hűtőbe tesszük.
A megszilárdult sajtrudat felszeleteljük, és tetszés szerinti gyümölcsökkel, valamint krékerrel és étcsokoládéval együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.