Feltörtjük a tojásokat, majd simára keverjük a cukorral és lassan, állandóan keverve öntjük bele a tejet. Hozzáadjuk a darált mákot, a citrom lereszelt héját és kicsavart levét, a sütőport és a lisztet.
Gőz felett megolvasztjuk a vajat, hagyjuk hűlni, majd hozzáadjuk a masszához.
Kizsírozott, kilisztezett kisebb tepsibe öntjük, és közepes hőfokon kb. 30-40 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Deszkára borítva kihűtjük, majd félbevágjuk, savanykás lekvárral töltjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.