A tészta hozzávalóit a lekvár kivételével egy tálban összedolgozzuk. Sütőpapírral kibélelünk egy 22x38 cm-es tepsit, majd belesimítjuk a masszát, és megkenjük lekvárral a tetejét.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a cukorral és a margarinnal kikeverjük, majd fokozatosan hozzáadagoljuk a tejet és a sütőporrral elkevert lisztet. Végül hozzákeverjük a mákot, a lecsepegtetett meggyet és a tojáshabot.
A masszát a lekváros tésztára simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35-40 percig sütjük.
Az összetört csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, majd bevonjuk vele a sütemény tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.