A megmosott, leszárított medvehagymát durvára aprítjuk, és késes aprítógépben pasztává turmixoljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd 2 tk sóval, valamint borssal és frissen reszelt szerecsendióval ízesítjük.
A tojásokat habosra keverjük a medvehagymával. Apránként beleforgatjuk a lisztet és hozzáadunk 2 dl szódavizet vagy buborékos ásványvizet, majd fakanállal lágy tésztává keverjük.
Nagy fazékban sós vizet forralunk, és nokedliszaggatóval vagy vágólapról késsel adagonként beleszaggatjuk a tésztát. A felszínre úszó darabokat kiemeljük, lecsepegtetjük és tálba tesszük.
A vajat a meleg nokedlire daraboljuk, és összeforgatjuk. Végül tálalás előtt ráreszeljük vagy -forgácsoljuk a parmezánt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.