A spagettit darabokra törjük, enyhén sós vízben kifőzzük. Vízzel leöblítjük, majd egy nagyobb tálba tesszük.
A tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgákat a cukrokkal fehéredésig keverjük, majd hozzákeverjük az áttört túrót.
Krémesre keverjük, hozzáadjuk a tejet, majd végül a keményre felvert tojáshabot, és könnyed mozdulatokkal hozzákeverjük.
A keveréket a spagettire öntötjük, összekeverjük, majd a 20x30 cm-es, magas falú, vajjal kikent és zsemlemórzsával megszórt tepsibe öntjük. Megszórjuk meggyel, és 200 fokon 35-40 perc alatt készre sütjük.
Sütés közben alufóliával betakarjuk, hogy a teteje meg ne égjen. A tepsiben hűlni hagyjuk, langyosan szeletelhetjük. Enyhén porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.