A lisztbe mélyedést készítünk, és hozzáadjuk az előzőleg langyos vízzel felfuttatott élesztőt. Hozzákeverjük az olajat, a gyömbért, a sót, és annyi langyos vizet, hogy fánktészta sűrűségű tésztánál kicsit keményebb legyen. Letakarva megkelesztjük, majd kis formákba simítjuk a tésztát.
A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, turmixgéppel pürésítjük, és kevés vízzel kiforraljuk. A fűszerekkel és a sóval ízesítjük, majd ismét kiforraljuk. A mártást a tésztákra adagoljuk, megszórjuk reszelt vagy apró kockákra vágott mozzarellával, és megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.