A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájákat a porcukorral és a vízzel kikeverjük, majd hozzászitáljuk a sütőporos lisztet, végül hozzákeverjük a felvert tojások fehérjét. Sütőpapírral bélelt tepsibe (30x40-cm-esbe) simítjuk a tészta harmadát, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Ha készen van, kifordítjuk a tepsiből, majd az újra kibélelve belesimítjuk a maradék tésztánk felét. Ugyanígy járuk el az utolsó harmaddal is.
A pudingokat elkészítjük a csomagoláson leírtak szerint, és hagyjuk kihűlni. A szobahőmérsékletű vajat habosra keverjük a porcukorral és apránként hozzáadjuk a kihűlt pudingot, majd hozzákeverjük a mogyorós cappuccinóport.
Lehúzzuk a lapokról a sütőpapírt, s amikor már kihűltek, megkenjük az első lapot a cappuccinos krémmel, majd rákanalazzuk az olvasztott csokoládét. Következik a második lap, majd ismét krém és az olvasztott csokoládé kövtekezik, végül a harmadik lap. A sütemény tetejét megkenjük a maradék krémmel és ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.