Egy nagy tálban gőz felett felolvasztjuk a margarint, a 10 dkg cukrot, 1 tojást, 1 nagy kanál kakaót, és 2 csokoládés pudingport.
Addig keverjük, míg a cukor el nem olvad. Ezután levesszük a tűzhelyről, és beledaraboljuk a csokis nápolyit, és a zselés cukrot is. Félretesszük, majd ugyan így elkészítjük, a másik nápolyis adagot is, de azt kakaópor nélkül.
Kibélelünk folpakkal egy 25 cm-es tortaformát, majd beleöntjük a csokis massza felét. Jól belenyomkodjuk fakanállal, majd rátesszük a vaníliás (vagy citromos) nápolyis adagnak felét is. Majd ismét a csokis réteg következik, végül a vaníliás (citromos) massza kerül a tetejére.
Egy éjszaka állni hagyjuk a hűtőben. Másnap kivesszük a formából és felszeletelve tálaljuk.
Megjegyzés
20 éve készítem ezt az édességet, de megunhatatlan, mert nagyon egyszerű és finom! A legjobb, ha egy éjszaka a hűtőben áll, hogy összeérjenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.