A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral felverjük habnak. A sárgáját a vaníliás cukorral habosítjuk majd a narancslevet és a sütőporos, sóval elkevert lisztet felváltva hozzá adagoljuk.
Közben folyamatosan keverjük, majd hozzá keverjük a tojáshab felét és a narancs héját is.
A tojáshab másik felét kanállal óvatosan forgassuk bele. Vajazott lisztezett formába simítjuk a masszá és előmelegített sütőben körül-belül 10 percig elősütjük, majd tetejére kanalazzuk a túrótölteléket. Visszatoljuk a sütőbe és 160-170 fokon 35-40 percig sütjük.
A túró töltelékhez a túrót kikeverjük a tojással, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal valamint a búzadarával. Ha már langyos, kiborítjuk a formából.
Körül-belül 6 evőkanál porcukrot a maradék narancs levével elkeverjük, és a sütemény tetejére csorgatjuk. Ízlés szerint narancsszeletekkel, citromfűlevéllel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.