Elkészítjük a piskótát: a tojásokat a kristálycukorral habosra keverjük, majd a meleg vízzel, étolajjal tovább verjük.
A lisztet a kakaóporral, sütőporral elkeverjük és a masszához keverjük. 24 cm-es tortaformát szilikonos sütőpapírral kibélelünk. A tészta 2/3 részét bele öntjük és 180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. A megmaradt részt hasonlóan megsütjük.
A kisebb kakaós lapot összetörjük és elkészítjük a krémet: a pudingport a tejjel , a cukorral elkeverjük és felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínt keményre verjük. A kihűlt pudinggal a túrót, vajat, narancs reszelt héját, és levét krémesre keverjük.
A tejszínt hozzá keverjük és az összetört kakaós lap 2/3 részét szintén.
A krémet a lapra simítjuk, megszórjuk a kakaós törmelékkel. Felverjük az 1 dl habtejszínt és a felszeletet tortákra 1-1 habrózsát nyomunk, majd egy-egy narancsszelettel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.