A lisztből, a margarinból, a tojásból, a cukorból és a sütőporból linzertésztát gyúrunk. Kinyújtjuk, kiszabjuk a tortaforma méretére, és a kör alakot belehelyezzük a tortaformába. A maradék tészta egy részéből (kinyújtjuk, és szélesebb csíkokat vágunk belőle) a tortaforma oldalát is kibéleljük. A hézagoknál a tésztadarabokat összenyomkodjuk, így biztosítva, hogy a töltelékünk ne folyjon ki.
Megfőzzük a vaníliás pudingot a tejben. Mikor már sűrű a puding, hozzáadjuk a cukrot, és langyosra hűtjük. Ezután hozzáadjuk a túrót és a meghámozott, felkockázott narancsokat. Összekeverjük, és beleöntjük a formába.
A megmaradt tésztával teljesen be lehet borítani a süteményt (vagy ha kevés tészta maradt, akkor csak rácsozni). A sütemény tetejét felvert tojással megkenhetjük, de ez a lépés el is hagyható. A süti mehet a sütőbe, és szép barnára sütjük 180-200 fokon 30-40 perc alatt. Mikor kihűlt, porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.