A lisztet egy tálba szitáljuk, a közepébe csinálunk egy mélyedést és belemorzsoljuk az élesztőt, rászórunk egy kiskanál cukrot és felöntjük 1 dl langyos tejjel és betakarjuk lisztel. Megvárjuk míg a kovász kifut, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és egynemű tésztát dagasztunk. Duplájára kelesztjük, ha megkelt újra átdolgozzuk, átdagasztjuk és újra félre tesszük megkelni.
Ha megkelt átgyúrjuk újra és négy részre osztjuk. Az elsőt kinyújtjuk és megkenjük nutellával, feltekerjük és megkenjük tojással, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, 160 fokon 30- 40 perc alatt készre sütjük. Amíg a többi készül addig a már megtöltött sütit hideg helyen pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.