A megtisztított hagymát, a babérlevelet, a borsot és a citromot lábasba tesszük 5 dl vízzel. Felforraljuk, majd 5 percig főzzük. A megtisztított halfilét 8 csíkra vágjuk. Az alapléhez adjuk, és 8 percig forraljuk. Levesszük a tűzről, és a halat hagyjuk a főzőlében kihűlni.
A narancsok lereszelt héját összekeverjük kevés sóval, borssal, az olívaolajjal és az ecettel. A gyümölcsök húsát kifilézzük. A paradicsomot cikkekre vágjuk, majd a narancshéjas keverékbe forgatjuk a narancsfilékkel együtt.Végül rálocsoljuk a filézéskor visszamaradt narancslevet is. A langyos halról eltávolítjuk a bőrt, majd laza mozdulatokkal a húst is a többihez forgatjuk. Néhány levél friss salátával, szobahőmérsékleten tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.