A gombóchoz lereszeljük a megpucolt vöröshagymát és a fokhagymát, majd összegyúrjuk a darált hússal, a reszelt sajjtal, a tojással, a zsemlemorzsával, a sóval és a borssal. Kisebb gombócokat formázunk, majd felhevített olajban fedő alatt kisütjük, végül papírtörlőre szedjük.
A mártáshoz az olívaolajat kissé felhevítjük, rászórjuk a lisztet, majd rátesszük a felaprított hagymákat. A lisztet zsemleszínűre pirítjuk, a hagymákat üvegesre. Rátesszük a pirospaprikát, felöntjük 1 dl vízzel, majd simára keverjük. Hozzátesszük a paradicsomlevet és a fűszereket. Jól összefőzzük, majd belerakjuk a húsgombócokat, és fedő alatt 10-15 percig főzzük a mártásban.
A spagettit sós vízben kifőzzük, csapvíz alatt leöblítjük és a paradicsomos mártással és gombócokkal táláljuk. Reszelt sajtot szórunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.