A parmezános-tepsis csirke elkészítéséhez egy tálban összekeverjük a reszelt parmezánt a zsemlemorzsával és a fűszerekkel. Ebbe forgatjuk bele a csirkemellcsíkokat.
A brokkolit kisebb darabokra szétszedjük. Egy edényben összekeverjük az olajat, az áttört fokhagymát és a római köményt, és ízlés szerint megsózzuk. Átforgatjuk benne a brokkolidarabokat, majd tűzálló tálba rendezzük őket.
A fűszeres csirkemellcsíkokat a brokkoli tetejére fektetjük, és 180 fokra előmelegített sütőbe téve kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a tepsis csirkemell brokkolival:
Megjegyzés
A legjobb, ha a befűszerezett csirkemellet hagyjuk állni, hogy jobban átjárják a fűszerek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.