A cukrot és az elésuztőt elkeverjük 1 dl langyos vízben, majd hagyjuk felhabosodni. A lisztet összeszitáljuk a sóval, hozzáöntjük az olajat és a felfutott élesztőt, majd elkezdjük dagasztani annyi langyos vízzel, hogy közepesen lágy tésztát kapjunk. Letakarjuk és kelesztjük.
A koktélparadicsomokat kettévágunk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, meglocsoljuk olívaolajjal és a sütőbe tesszük, grill fokozatra. A lila hagymát vékony karikákra szeleteljük és kevés sóval összeforgatjuk. A brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben roppanósra főzzük, majd a nagyobbakat két vagy háromfelé vágjuk.
Amikor a tészta megkelt, a deszkát megszórjuk búzadarával és kb. 30 cm-es nagyságú körré lapogatjuk, vagy kinyújtjuk.
Egy pizzasütőformát vagy tepsit kiolajozunk és belehelyezzük a tésztát. Megkenjük a pizzaszósszal, majd elrendezzük rajta a grillezett paradicsomot, a brokkolit és a hagymát, végül megszórjuk a parmezánnal és halmokban rárakjuk a reszelt sajtot. 220 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Friss bazsalikommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.