Összedolgozzuk a finomlisztet a kukoricaliszttel, sóval, porcukorral, a szárított élesztővel, olívaolajjal és kb. 1,7 dl langyos vízzel. Tiszta ruhával letakarjuk, és kb. 45 percig kelesztjük a tésztát.
Belisztezett deszkán 10 részre osztjuk a tésztát, majd a tésztadarabokat lepény formájúra nyújtjuk. A bazsalikomot leöblítjük. Néhány levelet félrerakunk, a többit felaprítjuk. A paradicsompüréhez keverjük a zöld pestót, a bazsalikomot, némi sót, és megkenjük vele a lepényeket, majd sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük őket, és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk 10 percre.
A pizzákon elosztjuk a koktélparadicsomot, valamint a mozzarellagolyót, és még néhány percig sütjük. A félretett bazsalikomlevelekkel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.