A padlizsánokat félbevágjuk, majd 170 fokos sütőbe toljuk 15 percre.
A töltelékhez langyos vízbe áztatjuk a zsemlét, majd kinyomkodjuk. Tálba tesszük a hússal, a tojással, az apróra vágott, olajban megfonnyasztott hagymával, valamint a finomra vágott kaporral együtt.
Az elősütött padlizsánok belsejét kissé kikaparjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A húsos keverékkel megtöltjük. Kiolajozott tűzálló tálba tesszük, elrendezzük rajta a felkarikázott paradicsomot, majd alufóliával befedjük. 170 fokon 40 percig sütjük. A reszelt sajt és tejföl keverékével bevonjuk, majd 200 fokon aranyszínűre sütjük.Tálalás előtt néhány percig pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.