Az olíva bogyót, a fokhagymát felszeleteljük, a koktélparadicsomot pedig negyedeljük. A chilit és a bazsalikomleveleket felaprítjuk.
A spagettit al dentére főzzük a csomagoláson található utasítás szerint.
Egy nagy serpenyőbe olíva olajat hevítünk, beleszórjuk a chilit, a fokhagymát és a darabokra tépett szerdellafiléket. 2 percig pirítjuk, aztán beledobjuk a koktélparadicsomot és beleöntünk 1 dl-t a tészta főzővizéből, majd 4-5 percig összeforraljuk.
Leszűrjük a tésztát, a forróvízből kb 1 dl-t félreteszünk. A tésztát összeforgatjuk a szósszal, megszórjuk a bazsalikommal, végül nyakonborítjuk a félretett főzővízzel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tálalásnál parmezánt reszelünk rá, meglocsoljuk olíva olajjal és bazsalikomlevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.