A linzertészta hozzávalóit összedolgozzuk, fél órát pihentetjük, majd 3/4 és 1/4 arányban kettéosztjuk.
A 3/4 rész tésztával kibélelünk egy szilikon piteformát (vagy tortaformát, aminek recés az oldala). A kimagozott, kettévágott szilvát a húsával felfelé rárakosgatjuk a tésztára, megszórjuk fahéjjal és cukorral, ezután az 1/4 rész tésztából sodort csíkokkal berácsozzuk a tetejét.
Tojássárgájával megkenjük, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30-35 perc alatt készre sütjük. Szeletelés előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.