A lisztből és a tojásból sóval és hideg vízzel galuska tésztát keverünk. Hagyományos módon sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk és kifőzzük, leszűrjük.
A szalonnát kis kockákra vágjuk, a zsírját kisütjük, és a nokedlivel összekeverjük. Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, a szalonnás nokedli felét beleterítjük, megsózzuk, borsozzuk.
A kolbászt karikákra vágjuk, és a tetejére halmozzuk. A kolbászkarikákat szeletelt főtt tojással befedjük. A tejföl felével a tetejét megkenjük, majd a maradék galuskát ráhalmozzuk. A tetejét a maradék tejföllel meglocsoljuk, majd megszórjuk reszelt sajttal.180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.