A sárgarépát megtisztítjuk, feldaraboljuk. Egy lábasban felhevítjük az olajat, és megfuttatjuk rajta a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a gyömbért és az őrölt fűszereket. Ha már illatozik, és szépen megpirult, hozzáadjuk a felkockázott répát.
Ezután felöntjük az alaplével. Felforraljuk, majd lefedve, kis lángon puhára főzzük a répát kb. 30 perc alatt. Botmixerrel pürésítjük, és sóval, a barna cukorral és a lime-lével ízesítjük.
A tócsnihoz lereszeljük a sárgarépát, majd összekeverjük a liszttel, a fűszerekkel, a tojással, és formázható állagúvá gyúrjuk.
A masszából tetszőleges méretű, lapos pogácsákat készítünk, és ropogósra sütjük a forró olajban. Korianderes-petrezselymes joghurtot kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.