A összekeverjük a lisztet a sütőporral és a sóval. Hozzádjuk a szobahőmérsékletű margarint, a tojássárgáját, a reszelt sajtot, és a tejfölt, majd egynemű tészává keverjük.
Pár perc pihentetés után, 1 cm vastagra nyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Megkenjük tojásfehérjével, sajttal,szezámmaggal és/vagy tökmaggal megszórjuk, és 200 fokon kb. 15 percig sütjük.
Nagy előnye, hogy sütés nélkül sokáig tárolható lefagyasztva. Ha lefafyasztjuk kiszaggatva, bármikor, úgy fagyosan betesszük kikent tepsibe, megkenjük, megszórjuk, és 15-20 perc alatt kész a friss, meleg perec. Váratlan vendégeknek igazi meglepetés!
A receptet Kathy, a fotót Sejpi küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.