A tésztához a lisztet, a margarint, a cukrot és a tojást egy csipet sóval összekeverjük egy tálban, majd egy kikent, 26 cm-es kapcsos tortaformába nyomkodjuk (legyen egy kis pereme is). Hűtőbe tesszük, amíg a tölteléket elkészítjük.
A töltelékhez a túrót, a mascarponét, a tojásokat, a margarint, a cukrot, a citrom reszelt héját és a vaníliás pudingport egy tálba rakjuk, és robotgéppel pár perc alatt selymesre keverjük.
A tésztát kivesszük a hűtőből, egyenletesen rászórjuk a csíkokra szeletelt barackot, majd megszórjuk a vaníliás cukorral és fahéjjal,végül ráöntjük a túrós keveréket is.
175 fokra előmelegített sütőben legalább 1 órátsütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd kivesszük a formából és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.