Megtisztítjuk a répát és a hagymát. Kikaparjuk a meghámozott tök magjait. Felkockázzuk az összes zöldséget, és mindet megpirítjuk a felforrósított vajon. Felöntjük az alaplével, és nagy lángon felforraljuk. Azután közepes lángon főzzük addig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Botmixerrel pürésítjük a levest, és egy kevés sóval, borssal ízesítjük. Végül hozzákeverjük a tejföl a felét.
Állatos süteménykiszúrókkal a kenyérszeletekből formákat szúrunk ki, és száraz serpenyőben megpirítjuk azokat. Ezekkel, a megmaradt tejföllel és néhány szál finomra aprított snidlinggel tálaljuk a tányérokba mert levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.