Egy közepes méretű lábasban lassú tűzön főzni kezdjük az húslevest és a répalevet. Amikor forrni kezdene, lejjebb vesszük a lángot, félrehúzzuk, és melegen tartjuk.
Egy nagyobb lábasban megmelegítjük az olívaolajat. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és közepes lángon kb. 4 perc alatt üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk a rizst, 1 perc alatt megfuttatjuk a hagymás olajon, majd meglocsoljuk a borral és a fehérborecettel. Addig főzzük, amíg a rizs beszívja a levet, majd apránként, lassan adagolva pótoljuk az elpárolgó folyadékot a meleg levessel (egyszerre mindig csak 2 dl-t adunk hozzá). Kb. 20 percig főzzük így.
Amikor a rizs al dentére főtt, és sűrű, krémes szószt kaptunk körülötte, hozzáadjuk a parmezán sajtot és a vajat. Megsózzuk, megborsozzuk, és addig keverjük, amíg a sajt és a vaj is krémesen összeolvad. Rögtön tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.