Egy nagy tálban összekeverjük a lisztet és a sót, majd morzsoljuk a vajat, eldolgozzuk, és hozzáadjuk a cukrot is. A tojásokat és az írót összekeverjük, a tésztához adjuk, és egy fakanállal jól összekeverem. (Akkor jó, ha nem ragad. Ha túl száraz, még egy kis írót vagy tejszínt adunk hozzá.)
Amikor a tésztaösszeállt, 2,5 cm vastagra nyújtjuk ki, és egy kb. 5 cm-es átmérőjű pogácsaformával kiszaggatjuk.
220 fokra előmelegített sütőben 12-13 perc latt készre sütjük. Hagyom kihűlni, majd félbevágjuk,és mascarponéval (lehet tejszínnel is) és lekvárral megkenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.