A hagymát és a sonkát aprítógéppel felaprítjuk. A lisztet összemorzsoljuk a túróval, hozzáadjuk a sütőport, a sajtot, a hagymát, a sonkát, ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával és vegyítsük össze az egészet.
A tejfölt összekeverjük az olajjal, a keverékhez öntjük, majd annyi tejet adagolunk hozzá, hogy formálható masszát kapjunk. Nedves kézzel kb 50 g-os golyókat formálunk és sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. 180 fokra előmelegített sütőbe szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.