A tejszínt forráspontig hevítjük, közben meghintjük 1-1 csipet sóval és fehér borssal.
A zselatinport csomómentesre keverjük egy kevés hideg vízben, majd a tejszínhez csorgatjuk, és kis lángon, állandó kevergetés mellett 4-5 percig főzzük, amíg a zselatin feloldódik. Ezután lehúzzuk a tűzről, a keveréket hagyjuk kissé hűlni, végül 4 db pohárban elosztjuk, lefedjük folpakkal, és hagyjuk megszilárdulni.
A paradicsompürét egy kisebb lábasba tesszük, ízesítjük egy kevés sóval, fekete borssal, az őrölt rozmaringgal és bazsalikommal, majd kis lángon, 10 percig főzzük kevergetve. Lehúzzuk a tűzről, hagyjuk langyosra hűlni, végül elosztjuk a panna cottákon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.