A tejszínt forráspontig hevítjük, közben meghintjük 1-1 csipet sóval és fehér borssal.
A zselatinport csomómentesre keverjük egy kevés hideg vízben, majd a tejszínhez csorgatjuk, és kis lángon, állandó kevergetés mellett 4-5 percig főzzük, amíg a zselatin feloldódik. Ezután lehúzzuk a tűzről, a keveréket hagyjuk kissé hűlni, végül 4 db pohárban elosztjuk, lefedjük folpakkal, és hagyjuk megszilárdulni.
A paradicsompürét egy kisebb lábasba tesszük, ízesítjük egy kevés sóval, fekete borssal, az őrölt rozmaringgal és bazsalikommal, majd kis lángon, 10 percig főzzük kevergetve. Lehúzzuk a tűzről, hagyjuk langyosra hűlni, végül elosztjuk a panna cottákon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.