A szalonnát csíkokra aprítjuk, lassan zsírjára pirítjuk, kivesszük a serpenyőből, és félretesszük.
A spárgát megtisztítjuk, a fás részét levágjuk, majd feldaraboljuk, kevés olívaolajon pici sóval saját gőzében kb. 7-8 percig pároljuk.
A tojásokat felverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd a parmezánnal ízesítjük.
A spagettit 2,5 liter lobogó, sós vízbe tesszük, a zacskón található utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, majd a szalonna zsírjára szedjük.
Hozzákeverjük a tojásos keveréket, majd hozzáteszünk egy merőkanálnyit a tészta főzővizéből, elkeverjük a spárgával és a szalonnával, és frissen tálaljuk.
Tálalásnál a tányérokra szedett spagettit megszórjuk reszelt parmezánnal, és hozzáillő zöldfűszert is használhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.