A megtisztított pórét és spárgát kisebb darabokra vágjuk. A saláta külső leveleit eltávolítjuk, a belső részét felcsíkozzuk. A zöldségeket forrásban lévő, sós vízbe tesszük a borsóval együtt, és az újraforrástól számított 1-2 percig főzzük. Végül leszűrjük a keveréket.
A szarvacskát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. Félreteszünk egy kevés főzőlét, majd a tésztát leszűrjük és lecsepegtetjük, azután összeforgatjuk a pestóval és a félretett főzőlével.
A pestós tésztát tányérokra halmozzuk a zöldségekkel együtt, végül sózzuk és borsozzuk. Egy kevés frissen reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.