A csirkecombok mindkét oldalát bedörzsöljük sóval, citromborssal, majd egy tepsibe helyezzük, meglocsoljuk kevés olajjal, aláöntünk 1 dl vizet és lefedjük alufóliával. Betesszük a 170°C - os sütőbe kb 45-50 percre. Félidőben eltávolítjuk róla fóliát és ropogósra sütjük.
A megpucolt és felkockázott birsalmát a szegfűszeggel és a cukorral puhára főzzük. ( de csak annyira, hogy ne essen szét )
A felszeletelt gombát kevés olajon megpirítjuk, azután meghintjük liszttel és felöntjük az alaplé és a tejszín keverékével. Ízesítjük, majd mártás sűrűségűre főzzük, végül hozzákeverjük a vajat, az aprított petrezselymet és a leszűrt birset.
A megsült combokat a birses - gombás szósszal tálaljuk és köretként csicsókapürét kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.