Puha vajat elmorzsoljuk a darált keksszel és a kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk.
Felverjük a habtejszínt a porcukor felével, majd habosra keverjük a mascarponét, a tejfölt, a natúr joghurtot a maradék porcukorral, citromhéjjal és összeforgatjuk a felvert habtejszínnel.
Takaréklángon folyamtosan melegített citromlében feloldjuk a zselatint, majd a tűzről levéve, apránként, 3-4 evőkanál krémmel elvegyítjük, majd a többi krémhez habverővel hozzákeverjük, végül a magozott meggyet beleforgatjuk.
Az alapra öntjük a krémet, elsimítjuk. Hűtőbe tesszük, ahonnan 2-3 óra elteltével kivesszük, és felszolgálás előtt, ostyavirágokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.