Előmelegítjük a sütőt 220 fokra, és a fánksütő forma mélyedéseit kivajazzuk.
A tojásokat elkeverjük a kétféle cukorral, a joghurttal, a kókusztejjel és az olvasztott margarinnal. A finomlisztet átszitáljuk, összekeverjük a rétesliszttel, a kókuszreszelékkel, a sütőporral, a sóval, és a joghurtos részhez adjuk.
A fánkforma mélyedéseit megtöltjük a tésztával, majd 10 percig sütjük. A maradék tésztához hozzákeverjük a cukrozatlan kakaóport (amennyiben sűrűnek érezzük a tésztát, öntsünk még hozzá egy kevés kókusztejet), majd ezeket is 10 percig sütjük.
Miután megsültek a fánkok, hagyjuk egy kicsit hűlni őket a formában, miközben az étcsokoládét és a margarint vízgőz fölött megolvasztjuk, egyenként megmártogatjuk bennük a fánkokat, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.