A tököt meghámozzuk, magjait eltávolítjuk, húsát kb. 1 cm-es kockákra vágjuk. A meghámozott ananász torzsáját kivágjuk, húsát felkockázzuk. A megtisztított hagymát finomra aprítjuk.
Egy edényben felmelegítjük a narancslét, a fehérbort és az ecetet. Belekeverjük a pektinnel elvegyített cukrot, hozzáadjuk a tököt, az ananászt és a hagymát, majd a sóval, a fahéjjal, a felhasított vaníliarúddal és a csillagánizsról letört 3 db ágacskával ízesítve felforraljuk. Gyenge tűzön forraljuk kb. 1/2 órát, végül hozzáadjuk a kardámomot, a gyömbért és a citromhéjat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.