A húst összegyúrjuk a tojással, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük kakukkfűvel és majoránnával. Belereszeljük a fokhagymát. 4 nagyobb pogácsát formálunk belőle, és olajban szép pirosra sütjük.
A sütőtököt kiskockákra vágva sütőben puhára sütjük. Ha kicsit kihűlt pürésítjük, sózzuk, borsozzuk.
A hagymát és a paradicsomot vékony karikákra szeljük. A zsemléket félbevágjuk, és a belső felét megpirítjuk. Megkenjük mustárral és majonézzel, rátesszük a saláta leveleket. Rákenjük a sütőtökpürét, ráhelyezzük a húspogácsákat, a lilahagymát és a paradicsom karikákat. Erre jöhet még egy kis ketchup és a zsemle másik fele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.