Megtisztítjuk a hagymát, a zöldségeket, a fokhagymát, és a karfiolt. A sertéshúst, a hagymát és a zöldségeket kockára vágjuk, a karfiolt rózsáira szedjük.
Felmelegítjük az olajat, és rátesszük a vöröshagymát és 1 csipet sót, és fedő alatt üvegesre pároljuk. Rátesszük a felkockázott húst, és fehéredésig pirítjuk, majd megsózzuk és félpuhára pároljuk. A zöldségeket és a karfiolt rátesszük a húsra, és félpuhára pároljuk. Megszórjuk a borssal és az őrölt köménnyel, meghintjük a liszttel, elkeverjük és feleresztjük hideg vízzel. Ízlés szerint sózzuk, és takarék lángon addig főzzük, míg a habja elfő.
A tojásból és a lisztből galuskatésztát keverünk, a forrásban levő levesbe szaggatjuk és felfőzzük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, tálaláskor tejföllel ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.