A fokhagymával alaposan bedörzsölünk egy tálat. A tejszínt a tűzhelyen besűrítjük a parmezánnal, hozzáadjuk a citrom kifacsart levét, majd megsózzuk, megborsozzuk.
A csomagon található utasítás szerint forrásban lévő sós vízben al dentére, azaz fogkeményre főzzük a tésztát, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
A tésztát a fokhagymás tálba tesszük, majd ráöntjük a citromos szószt. Megszórjuk reszelt parmezánnal és a lereszelt citromhéjjal. Ízlés szerint olívabogyóval díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.