A tejszínes-csirkés-sajtos tészta elkészítéséhez a tésztát a csomagoláson található előírás szerint enyhén sós, forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
Kockára vágjuk a húst és a bacont. A szalonnát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a csirkemellet, majd fehéredésig pirítjuk, végül fűszerezzük sóval, petrezselyemmel, bazsalikommal, áttört fokhagymával és borssal.
Miután megsült a hús, hozzákeverjük a főzőtejszínt. Felforraljuk, majd hozzáadjuk a reszelt vagy kockára vágott sajtot. Folyamatos kevergetés közben megvárjuk, amíg szépen összeolvad. Fedő alatt 10-15 percig állni hagyjuk, majd belekeverjük a tésztát. Tálaláskor petrezselyemmel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.